Betingelser/Privatlivspolitik

Betaling
NaturStald tager mod betaling via:
Bankoverførsel (Danske Bank: Reg. 9573 – Konto 11173055) og MobilePay (74840). Din ordre vil blive behandlet når betalingen er modtaget.
Visa/Marstercard (tillægges et transaktionsgebyr på 1,45%). Ved kortbetaling vil fakturabeløbet blive trukket på din konto når ordren afsendes.
Alle beløb på siden er i DKK (danske kroner) og er incl. moms. Der tages forbehold for indtastnings- og systemfejl.

Levering
Lagervarer afsender NaturStald typisk 1-2 hverdage efter ordre og betaling er modtaget – Urtefarm produkter dog indenfor en uge. Bestillingsvarer/varer der ikke er på lager, afsendes når de er kommet hjem.

Reklamationsret
Der er i henhold til købeloven 2 års reklamationsret. Reklamationsretten gælder fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationsretten dækker ikke fejl eller skader der vedrører slitage og forkert brug af produktet/ydelsen.

Returnering/ reklamation
Forud for returnering eller reklamationer bedes du rette henvendelse til:

Ann May Fjeldsted på may@naturstald.dk

Derefter kan varer, såfremt det er aftalt, sendes til:

NaturStald v/Ann May Fjeldsted
Herredsvej 48
6580 Vamdrup

Der tages ikke imod pakker sendt pr. efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, bedes du sende dine bankoplysninger, pr. e-mail til may@naturstald.dk, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varer købt i webshoppen – Varen må dog ikke være taget i brug. Perioden regnes fra den dag, du modtager varen.
NB! Der er ikke fortrydelses-/returret på specialfremstillede varer, som f.eks. Sensation Ride™ sadler og pads lavet specielt til dig.

Du skal selv betale for returneringsomkostninger. Såfremt du ønsker det, og din pakke ligger indenfor målene, kan du benytte returportalen: https://retur.pakkelabels.dk/naturstald

Fortrydelse skal meldes os senest 14 dage efter købet og være os i hænde senest 14 dage derefter.

Meddelelsen skal gives pr. e-mail til may@naturstald.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Formularen finder du her.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Det vil sige – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Persondata
For at kunne betjene dig i forbindelse med levering af varer, nyheder og andre tjenester/ydelser har NaturStald brug for følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Dette er oplysninger som du selv afgiver/har afgivet f.eks. i forbindelse med:

  • Køb i vores webshop
  • Tilmelding til vores nyhedsbrev
  • Deltagelse i konkurrencer
  • Forespørgsler, klager eller andre henvendelser der kræver vores feedback

Når du sådanne sammenhænge opgiver dine personoplysninger til os, samtykker du samtidig i at NaturStald må behandle disse oplysninger, herunder at vi må:

  • Registrere de personoplysninger du afgiver
  • Registrere oplysninger om de køb, du foretager på vores webshop

NaturStald respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du giver på vores webshop. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. NaturStald registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor.

Oplysninger afgivet til www.naturstald.dk sælges ikke videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Vi videregiver kun oplysninger til tredjemand, hvor det er nødvendigt for at overholde vores indgåede aftale – f.eks. videregiver vi dine kontaktoplysninger til fragtfirmaet så de kan levere din bestilling.

Formålet med NaturStalds registrering og behandling af personoplysninger, er alene at kunne levere din købte vare, informere dig om tilbud og nye tiltag og hjælpe dig i forbindelse med forespørgsler, bestillinger og levering.

Personoplysninger der er registreret hos NaturStald opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger om dig via vores website, indsamles kun de oplysninger du selv afgiver.

Du har til enhver tid ret til at få oplyst hvilke personoplysninger NaturStald har registreret om dig, få rettet ukorrekte oplysninger, få overflyttet registrerede personoplysninger til tredjemand og få slettet alle personoplysninger NaturStald har registreret om dig. Kontakt NaturStald på info@naturstald.dk eller telefon 29920535 for at få oplyst, ændret, overflyttet eller slettet dine oplysninger.

Den dataansvarlige for www.naturstald.dk er:

NaturStald v/Ann May Fjeldsted
Herredsvej 48
6580 Vamdrup

CVR-nr.: 34268460

I henhold til Persondataloven, har du altid ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og til at gøre indsigelse mod registreringen af dine oplysninger hos os. Henvendelse vedr. dette bedes rettet til os via e-mail på: info@naturstald.dk.